Innovatief sinds 1983

Al sinds 1983 is IMNederland een belangrijke speler binnen het creditmanagement. In 2003 hebben wij onze eigen software ontwikkeld die ervoor zorgt, dat wij al onze klanten kunnen bedienen op maat. Wij vinden het belangrijk te investeren in de relatie met onze klant, daar dit doorgaans een positieve uitwerking heeft op de zaken. IMNederland is betrokken, flexibel en proactief.

Wat onderscheid IMNederland van haar branchegenoten?

Innovatieve ICT

Maatwerk middels ICT-oplossingen nu

IMNederland heeft altijd haar ICT volledig in eigen hand gehouden. Voortdurend worden onze eigen creditmanagementsoftware en aanverwante slimme tools doorontwikkeld. Dat geeft ons een enorme slagkracht en flexibiliteit op ICT gebied. Wij kunnen anticiperen op de specifieke wensen van onze klanten. Zodanig, dat wij op dit moment dé maatwerk creditmanagementorganisatie van Nederland zijn.

Een voorbeeld hiervan is onze branche specifieke debiteurenbeheersoftware, Mind2Pay. Mind2pay is softwarepakket specifiek gericht op woningcorporaties. Alle branche specifieke terminologie en uitdagingen zijn in deze oplossing verwerkt. Dat is onze kijk op vernieuwend!

Maatwerk middels ICT-oplossingen in de toekomst met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (Kunstmatige Intelligentie) zal de komende jaren ook binnen het credit management een steeds grotere rol gaan spelen. Slimme zelflerende software  die op basis van algoritmes het slagingspercentage van de invordering kan voorspellen.

Graag maken wij nader kennis met u

U bent van harte uitgenodigd bij ons op kantoor in Harderwijk. Het is uiteraard ook mogelijk een afspraak te maken bij u op locatie.

linkedinlinkedin