SEPA Elektronisch Mandaat in iDeal omgeving

Wij leveren graag maatwerk. Tenslotte is iedere klant anders. Met onze elektronische mandaat kunt ook u van de zorg af of het door u verkregen mandaat voor automatische incasso / SEPA-direct debit wel rechtsgeldig is. Wij ontwikkelen het e-mandaat in de Ideal omgeving van uw klant. Gemakkelijk, altijd voorzien van de juiste gegevens, vertrouwd en altijd rechtsgeldig. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, we horen graag van u! Zo helpen wij u om uw facturen duurzaam te innen.

Automatische Incasso / SEPA Direct Debit

Wij geloven in betaalgemak. Door gebruik te maken van automatische incasso’s worden in meer dan 95% van de gevallen uw facturen volledig en op tijd voldaan. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt werken. Onze diensten kunnen worden toegespitst op uw doelen, uw bedrijf of uw project. We zijn gespecialiseerd in het ‘out of the box’ denken! Bent u op zoek naar beter en snellere betaalmethodes, laat ons team dan een unieke oplossing voor u bedenken.

Duurzame Facturatie

Papierloos factureren spaart de bossen. Wij zijn specialisten in wat we doen. Voor ons is factureren een vak, voor mensen als u is facturatie vaak een tijdrovend en noodzakelijk kwaad. Wilt u weten hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten en ons team zal u veel tijd besparen. Zo innen wij uw facturen duurzaam.

Duurzaam Debiteurenbeheer

Hierbij is het belangrijk om tot de kern te komen. Wat is de reden voor niet tijdig betalen. Wij zijn specialisten in wat we doen. Voor ons is het vragen om betaling en het achterhalen van de redenen voor niet op tijd betalen de gewoonste zaak van de wereld. Oplossingen bieden hoort hier natuurlijk ook bij. Wij hebben de software om hier creatief mee om te kunnen gaan en te kunnen rapporteren op de redenen van niet niet tijdig betalen. Nieuwsgierig geworden? We komen graag bij u langs voor een nadere toelichting. Bel gerust voor een afspraak.

Minnelijke & Juridische incasso.

Wij blijven in balans. Onze incassospecialisten weten wat ze te doen staat. Sociaal verantwoord incasseren zit ze in het bloed. Luisteren en oplossingen bieden is nog steeds het meest effectief, ook in deze fase. Dit voorkomt onnodige juridische procedures en veelal onevenredig hoge kosten voor de executie van een vonnis middels dure beslagen. Mocht dit bij uitzondering toch noodzakelijk blijken, dan zullen wij de dagvaarding opstellen en door de deurwaarder laten betekenen. Tijdens de procedure staan wij u natuurlijk volledig bij. Wilt u weten waarom diverse debiteuren klant bij ons zijn geworden? Laat het ons weten, dan maken wij snel een afspraak om onze unieke werkwijze toe te lichten. 

linkedinlinkedin