De KNMvD, dé beroepsorganisatie van dierenartsen, en IMNederland hernieuwen de reeds bestaande samenwerking. De samenwerking omvat afspraken over een facturatietraject. Speciaal voor leden van de KNMvD is dit ontwikkeld. Dierenartsen, die aangesloten zijn bij de KNMvD, kunnen hier tegen gereduceerde tarieven gebruik van maken. Facturatie voor KNMvD leden voor dierenartsen vormt een aantrekkelijk alternatief voor factoring.

Een consult bij de dierenarts wordt meestal contant of per pin afgerekend. Meestal, dus niet altijd. Regelmatig kan of wil een klant niet meteen betalen. De dierenarts zal dan een factuur moeten maken en (vaak) verzenden naar de klant. En daarna begint het pas. Regelmatig controleert de dierenarts vervolgens of deze facturen betaald zijn. Zo niet, dan moet hij/zij in actie komen: herinneringen maken, telefoontjes plegen, incassobureau inschakelen, etc. etc. Welke dierenarts zit daar nou op te wachten? En dan hebben we het nog niet eens over de eisen die de wetgever stelt aan de facturen en aanmaningen. Meestal is facturatie voor dierenartsen een crime! Ervaart u dit ook, bekijk dan onze oplossing.

Een consult bij de dierenarts moet bij voorkeur contant of per pin betaald kunnen worden. Facturatie en controle van de betaling is een crime voor elke dierenarts.

Wat is facturatie voor KNMvD Leden

Uw klanten blijven gewoon contant of per pin betalen. En heeft u een keer een klant die niet contant kan/wil betalen, dan laat u IMNederland de factuur (inclusief een betaallink) sturen. Daarna controleert IMNederland of de factuur betaald wordt. En zo niet dan komt IMNederland meteen in actie en start het debiteurenbeheer traject. In het zeldzame geval dat dit niet tot betaling leidt, zal IMNederland automatisch de incasso procedure starten. In het uiterste geval bespreekt IMNederland met u de mogelijke juridische stappen. Kortom, u wordt ontzorgd en kunt zich volledig richten op het ‘dierenarts zijn’. Wel zo makkelijk en comfortabel. En dat voor een vaste prijs van 5 euro per factuur. Een veel goedkoper alternatief voor factoring dus.

Download hier de flyer over de voordelen en mogelijkheden van facturatie voor dierenartsen.

Ja, neem contact met mij op over de facturatieoplossing van de KNMvD en IMNederland.

    Naam (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Tijdstip waarop ik bereikbaar ben

    Eventuele opmerkingen

    linkedinlinkedin